מקררים
קירור ואחסון ברמה גבוהה
מערכת קירור שמשדרת יוקרה ומעניקה לכם שליטה מדויקת על אופן אחסון המזון. ממוצרים טריים ועד יינות משובחים, מקררי היוקרה שלנו מספקים את האקלים המושלם לשמירה על טריות המזון למשך זמן רב יותר.

מקררים

מקררי יין
פתרונות עיצוביים
עם עיצוב יוקרתי המעצים את האסתטיקה של המטבח, המקררים שלנו יוצרים הצהרה עיצובית נועזת ומוסיפים נפח של יוקרה לחלל הביתי.
הדגישו את מקררי המזון והיין שלכם עם גימורי נירוסטה מוברשת, או שלבו אותם בארונות המטבח למראה נקי ומעודן. כך תוכלו ליהנות מאסתטיקה מודרנית ושיק יוקרתי המתאים לכל חלל.


אמנות האחסון
יין מטבעו לא נועד לשרוד. הוא מושפע מאור, טמפרטורה, לחות ותנועות – כל הגורמים הללו יכולים לפגוע בייצוג האמיתי של היקב. כדי לשמר את איכותו של היין, יש ליצור סביבה מתאימה שמגינה עליו מהשפעות אלו ושומרת על טעמו המקורי.
אחסנו את בקבוקי היין המשובחים שלכם עם סינון UV יוצא דופן ובסביבה אקלימית מותאמת שמביאה לידי ביטוי את המאפיינים הטובים ביותר של היין, ללא קשר לשנת הייצור או זן הענבים.

השפעות הפחמן
עם דגש קריטי על הפחתת פליטת הפחמן, Fisher & Paykel פועלים במהירות ובהיקף רחב בתחומים שונים, כדי להתמודד עם דחיפות משבר האקלים. ,תוכלו לעיין בהצהרת השפעת הפחמן, למידע על יעדי הפליטה, האסטרטגיה ותוכנית הפעולה.
סביבת קירור אופטימלית
באמצעות הבנה מעמיקה של טמפרטורה ועקרונות הליבה של קירור ואחסון, עיצבנו מכשירי קירור שמספקים תנאים אידיאליים לשמירה על טריות המזון לאורך זמן ולהבטחת שימור טריות היין..
עשרות שנות חדשנות והגישה העיצובית המתמקדת באדם התגבשו לכדי פתרונות קירור גמישים ופונקציונליים, המספקים דיוק טמפרטורה לכל סוגי המזון והמשקאות.
יציבות
השכבתיות היא מדד לאחידות הטמפרטורה – מלמעלה למטה, משמאל לימין ומאחור לפנים. זהו האופן שבו אנו מנהלים את יציבות הטמפרטורה בהתאם לטווח הרצוי.
לחות
סביבה לחה בטמפרטורה נמוכה היא אידיאלית עבור רוב הירקות ופירות דקיקי קליפה. יין זקוק לרמת לחות נכונה כדי למנוע מהפקקים להתייבש ומהיין להתחמצן.
תגובה לחום
דלת המקרר נפתחת לעיתים קרובות מאוד בבית. כדי להתמודד עם כניסת אוויר חם ויציאת אוויר קר, Fisher & Paykel פיתחו את ActiveSmart™ – מערכת בקרה חכמה שמגיבה ומתאימה את עצמה לאורח החיים שלכם.
שימור הטריות
כשאנחנו רוכשים מזון, אנו לא רק בוחרים את המרכיבים המתאימים לסגנון הקולינרי, אלא גם את אלו שמתאימים לערכים האישיים שלנו – תוצרת מקומית, מרכיבים אורגניים, ובשר ועוף
מרכיבים טריים מביאים לטעמים חזקים יותר במנה ומבטיחים שהאוכל שלנו ישמור על כל הערכים התזונתיים שמזינים אותנו. יין שמאוחסן כראוי ייפתח ויחשוף את הטעמים האמיתיים של הווינטג'.
הקירור הטוב ביותר מספק את הסביבה המושלמת למרכיבים, מזונות ומשקאות שונים, ושומר על הטעמים, הצבעים והערכים התזונתיים שלהם.

הבשלת ירקות ופירות
תהליך ההבשלה ממשיך גם לאחר הקטיף, הפירות והירקות ממשיכים לנשום גם לאחר הקטיף תוך שימוש בסוכרים הטבעיים שלהם, מה שגורם להבשלה מתמשכת עד שהם מתחילים להתדרדר. הבנת התהליך הזה מאפשרת לנו לשמור על טריות המזון לאורך זמן רב יותר.
אנו מאחסנים פירות וירקות במקרר כדי להאט את תהליך ההבשלה, ולעזור לתפוחים להישאר פריכים ולחסה להישאר טרייה, עלים וירוקים למשך זמן רב יותר.
חיים ממושכים יותר
שמירה על טמפרטורה נכונה מאטה את תהליך ההבשלה של הפירות והירקות, אבל הלחות היא הגורם המרכזי בהארכת חיי המדף שלהם. באמצעות איזון נכון בין טמפרטורה ולחות, ניתן להבטיח שהמזון יישאר טרי וטעים לאורך זמן.
שמירה על ירקות בעלי עלים בסביבה קרירה ולחה עוזרת להאט את תהליך ההזדקנות, שומרת על החסה פריכה וירוקה ומונעת מהתרד לאבד את רעננותו.
הפחתה קלה בלחות יוצרת את הסביבה המושלמת לתפוחים, ענבים, פלפלים ופירות דקיקי קליפה אחרים. זה מסייע לשמור על טריותם ומרקמם לאורך זמן.

תוצרת טרייה יותר בזכות הפרדה
למרות שתפוח ומלפפון מים יכולים להשתלב יחד ליצירה קולינרית מדהימה בסלט, אחסון שלהם באותו מקום לפני שהמנה מוכנה עלול להוביל לתוצאה פחות מוצלחת בצלחת. אחסון נפרד של הפירות והירקות מאפשר שמירה על הטריות והמרקם האידיאליים של כל מרכיב.
מגוון רחב של פירות מייצרים אתילן במהלך ההבשלה – גז שמאיץ את ההתדרדרות של ירקות רבים ופירות יער. תפוחים, קיווי, אפרסקים ועגבניות הם רק חלק מהפירות המודרניים במטבח שמייצרים אתילן, בעוד ירקות עליים, מלפפונים, כרובית וברוקולי רגישים במיוחד אליו. אחסון נפרד של הפירות והירקות עוזר לשמור על טריותם לאורך זמן.
היכולת לאחסן פירות וירקות בנפרד מאפשרת לא רק לכוון את הטמפרטורה והלחות המושלמת לכל סוג, אלא גם מבטיחה שהשניים יישארו טריים לזמן ממושך יותר.
