בישול ואפייה

השילוב המושלם למטבח

תוצאות מושלמות במטבח לא מגיעות משימוש במקור חום אחד בלבד. כמו שהמנה המוצלחת ביותר מורכבת משילוב של מרכיבים משלימים, כך גם המטבחים הטובים ביותר משלבים בין מכשירי החשמל הנכונים, כדי להעניק לשף שליטה מלאה.

שלבו מכשירי בישול יוקרתיים כדי ליצור מטבח מושלם, וליהנות מהיכולת לשלוט בדיוק בטמפרטורה ולקבל תוצאות מקצועיות.

היופי שבהתאמה אישית

עיצוב שמצליח לשלב בין יופי ופונקציונליות יוצר חלל שבו האסתטיקה והביצועים עובדים יחד בהרמוניה.

בעזרת שילוב של מכשירי בישול מעוצבים ופתרונות מותאמים אישית, ניתן להפוך את המטבח לא רק למקום פונקציונלי, אלא גם לחלל מעוצב ומרשים, המותאם לסגנון החיים שלכם.

תנורים של פישר אנד פייקל למטבח יוקרתי ובהתאמה אישית

השפעות הפחמן

עם דגש קריטי על הפחתת פליטת הפחמן, Fisher & Paykel פועלים במהירות ובהיקף רחב בתחומים שונים, כדי להתמודד עם דחיפות משבר האקלים. ,תוכלו לעיין בהצהרת השפעת הפחמן, למידע על יעדי הפליטה, האסטרטגיה ותוכנית הפעולה.

שליטה בטמפרטורה

העולם הקולינרי משתנה במהירות, עם חשיפה לתרבויות, טעמים ומרכיבים חדשים שמביאים לסגנונות בישול מגוונים. למרות שכלים ושיטות הבישול מתפתחים, העקרונות הבסיסיים של הבישול נותרו נצחיים.

בלב הבישול עומדת המהות הפשוטה של טרנספורמציה: בעזרת חום, אנו הופכים מרכיבים לארוחות מזינות, בצק רך לעוגיות פריכות, ומעניקים למזון גוון זהוב ויפה.

הכנת מנות קולינריות יוצאות דופן מצריכה שילוב בין מקור החום המושלם לשליטה מדויקת בטמפרטורה.

צלייה

נתח הסקוטש פילה הוא נתח שומני ועשיר, המתאים במיוחד לצלייה. הפונקציה שלנו לצלייה צורבת את הבשר לפני שמכניסה חום עדין שמבשל את הנתח בצורה מושלמת. כדי לקבל קרום חיצוני מושלם ללא צורך בהשקיה חוזרת, מומלץ למקם את הנתח כשהחלק השומני כלפי מעלה.

אידוי

הברוקוליני הוא ירק עדין, אך כשמבשלים אותו בטכניקה הנכונה, הוא מקבל טעם מתקתק ואדמתי. אידוי בטמפרטורה של 100°C למשך כמה דקות בלבד מדגיש את טעמו ושומר על הערכים התזונתיים שלו.

המסה

כדי להמיס שוקולד מבלי שהוא יהפוך לגרגירי, יש להשתמש בחום עדין ובטמפרטורה יציבה שמתחת לטמפרטורת הגוף. בישול באמצעות אינדוקציה הוא אידיאלי לשמירה על טמפרטורה מדויקת של 32°C, מה שמבטיח תוצאה חלקה ומושלמת.

שליטה בטמפרטורה

היכולת להשתמש במקור החום הנכון, ברגע הנכון, ולשמור על הטמפרטורה המדויקת היא המפתח ליצירת מטבח עילי, בכל סגנון קולינרי.

המטבחים הטובים ביותר הם אלו שנותנים לשף שליטה מלאה על החום בכל טמפרטורה, כדי להגיע לטעמים ולמרקמים מושלמים בכל מנה.

קונווקציה

קונווקציה היא תהליך בישול באמצעות תנועת חום, בין אם מדובר באוויר חם בתוך התנור, קיטור או מים רותחים.

חום וקרינה

באמצעות עוצמת הגריל או המהירות של המיקרוגל, חום קרינה מבשל במהירות ללא מגע ישיר עם המזון.

הולכת חום

בין אם מדובר בחזה עוף שנצלה במחבת או בשוקולד שנמס בסיר, הולכת חום מתרחשת כאשר המזון מתחמם באמצעות מגע ישיר עם משטח חם.

מדע החום

השילוב בין עקרונות החום השונים – קונווקציה, קרינה והולכה – במערך מכשירי המטבח, מביא לגמישות ודיוק בבישול ומסייע להפיק את המרב מהמרכיבים שלכם.

באמצעות גישה עיצובית ממוקדת באדם ושימוש במומחיות שלנו ביצירת מכשירים שמתאימים בצורה אינטואיטיבית לצרכים שלכם, מכשירי הבישול של Fisher & Paykel מספקים תוצאות יוצאות דופן בכל סוגי החום.

השילוב המתאים לאורך חייך

השילוב הנכון של מכשירי בישול מעניק חופש ביטוי במטבח, בין אם מדובר בהכנת ארוחה בת שלוש מנות לאירוע חגיגי, בבישול למפגש עם חברים, או בהכנת ארוחה מזינה למשפחה ביום עבודה עמוס.

צרו מערך בישול שמתאים לאורח החיים שלכם ולאופן שבו אתם מבשלים ומארחים.

תמונת אווירה של פישר אנד פייקל, משפחה יושבים ואוכלים ספגטי בסלון
Scroll to Top